.
Pravidla Blogu
 +Když čtete mé povídky tak vás prosím o nějakou tu kritiku.
+Všechny obrázky mám bud´z Deviant Art nebo Photobucket a nebo z blogu ale vždy napíšu zdroj.Když tam zdroj není tak mám ten obrázek dlouho a nebo si už nepamatuju tu stránku tak mě za to omluvte prosím :)
+ Online Anime episody mám z webů nebo nějaké z blogů ale na ten vždy napíšu zdroj
+ Jestli se vám tu něco nezdá :D tak hned písněte jasný :D
+ Beru jakékoliv SB ale taky bych chtěla aby mě obíhali že jo to snad všichni :)
+ Reklamy piště do rubriky :)
+ s jakým koliv SB mám dobré vztahy takže není problém si semnou pokecat :D
Aktualizace:

~Povídky dopisuju a ,,Po Dešti bude asi až za týden,,
Giga bude mít druhou řadu,,ale až za dlouho,, ~

Recenze a Postavy

19. září 2010 v 11:50 | Aloha-Luna..I Love My Senpai :D |  Podsvětí
jkjkj
Žánr:Romance,Fantasy
Přístup:xD nevim
Recenze:
Podle názvu si musíte myslet že je to o andělech ale není..Sice tam vystupují tak jednou dvakrát ale příběh je úplně o něčem jiném.
Upozornění: Cover neboli obrázek povídky jsem kreslila..Nápada mi dala kniha Zavržený ale není to to samý :)Jo a je to místo povídky Future of My Falling Death takže i Cassík xD tam je..a pár nových děcek.
Postavy:
Luna(16), Zoe(16), Erick(18), William(17), Chris(16) a atd..


 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 danieℓqa ♥ danieℓqa ♥ | Web | 19. září 2010 v 14:54 | Reagovat

vidím, že aj ty si jedna z nás, ktorí píšeme poviedky :-) práve som zahájila projekt "Klub Poviedkofilov" a bola by som rada, keby si sa prihlásila ^^

http://summer-melody.blog.cz/1009/klub-poviedkofilov

2 Arisu-sama Arisu-sama | Web | 19. září 2010 v 21:32 | Reagovat

Jo...takže si měla pravdu xDD Vím úplný h**** ale sem na to zvědavá xDD

3 Cassííík Cassííík | E-mail | Web | 21. září 2010 v 21:02 | Reagovat

mno,ale recenze nikde vid!! :D

4 TerXi* TerXi* | Web | 26. září 2010 v 11:53 | Reagovat

pěkný obrázek :)

5 Hyumi Nikarashi Hyumi Nikarashi | E-mail | Web | 29. září 2010 v 18:31 | Reagovat

aojkyy jak se mas? :)

6 Minako-san Minako-san | Web | 1. října 2010 v 9:26 | Reagovat

Juuu to vypadá zajimavě x))

7 Cassííík Cassííík | E-mail | Web | 2. října 2010 v 0:00 | Reagovat

Tak a první kolo VGS je za námi :) Je to už nějaký ten týden co byl zápis...omlouvám se,že to tak dlouho trvalo,ale nebyl čas :) Prosím přečti si na blogu zadání k druhému kolu a jukni se kolik jsi dostal bodů :)

8 Faith™ Faith™ | Web | 2. října 2010 v 1:29 | Reagovat

Já si tu knížku chtěla hrozně přečíst a vždycky jsem skončila u něčeho jiného TT____TT těším se na povídku ^^

9 Cassííík Cassííík | E-mail | Web | 2. října 2010 v 15:18 | Reagovat

NE! udělej to podle mé povídky...

10 błAck đUst^^ [">_<"] błAck đUst^^ [">_<"] | Web | 8. října 2010 v 10:41 | Reagovat

Ahooj... :) ako žiješ? len oznamujem že mením prezívku, teraz už vidíš novú prezívku, tak si zmeň... :) by: Miss.Misheli** teraz błAck đUst^^ [">_<"]

11 błAck đUst^^ [">_<"] błAck đUst^^ [">_<"] | Web | 9. října 2010 v 19:04 | Reagovat

o_O dík... :) a ty ešte žiješ drahá? :">D::D

12 Cassííík Cassííík | E-mail | Web | 12. října 2010 v 19:54 | Reagovat

U mě na blogu začalo první kolo SONB,tak si začni shánět hlásky :)

13 Cassííík Cassííík | E-mail | Web | 14. října 2010 v 22:02 | Reagovat

Ahojík :D Na blogu je vyhodnocení druhého kola VGS tak se jukni...a najdeš tam i zadání do dalšího kola :P

14 Arisu-sama Arisu-sama | Web | 15. října 2010 v 15:20 | Reagovat

Človíčku ty ještě žiješ xDD Máš pravdu dlouho sme si nepopovídali :-)

15 *Emmgirl* *Emmgirl* | Web | 15. října 2010 v 18:16 | Reagovat

Tak na to se těšííím!! :-) Honem přidávej :D

16 błAck đUst^^ [">_<"] błAck đUst^^ [">_<"] | Web | 15. října 2010 v 19:33 | Reagovat

:D čo sem nič nepridavaš vole?? :D

17 Aki-chan Aki-chan | Web | 5. listopadu 2010 v 20:05 | Reagovat

promiň, že se tak náhle ozývám, ale měla jsem pozastavený blog, ale už je zas v provozu :) a bylo třídění SB :)

18 Lady_K!k Lady_K!k | Web | 8. listopadu 2010 v 14:35 | Reagovat

HELLO GIRL! Je tu pre teba úžasný blog pre dievčatá kde nájdeš všetko zo sveta módy, make-upu, hudby, zdravia a samozrejme chalanov! Samozrejme je tu pre teba aj poradňa a katálog designov :) Design si môžeš aj objednať, tak na čo čakáš...VSTÚP DO SKVELÉHO SVETA DIEVČAT: www.style-ladies.blog.cz

19 Arisu-sama Arisu-sama | Web | 25. listopadu 2010 v 16:48 | Reagovat

Človíčku žiješ ty vůbec ještě? :D

20 ~Hattie~ ~Hattie~ | E-mail | Web | 27. listopadu 2010 v 0:09 | Reagovat

Zavržený = ♥
Přenádherná kniha. Zkouším hledat,  hledám a asi se nedohledám. Nějaké knihy s podobným principem. Vážně jedna z mála knih, co mě nadchla.

Děkuji za komentář, moc mě potěšil. :-)

21 Jenny Jenny | Web | 27. listopadu 2010 v 9:52 | Reagovat

páni.. =) úža blog =)

22 *Emmgirl* *Emmgirl* | Web | 1. prosince 2010 v 15:16 | Reagovat

Kde to vázne?? Já chci číst!! :D:D
Co nového? Dlouho jsi se neobjevila na icq.

23 Velvet Kisses, SB Velvet Kisses, SB | Web | 22. prosince 2010 v 18:45 | Reagovat

Ahoj,ozývám se po dlouhé době a doufám, že jsme stále SB. Každopádně u mě najdeš malý dárek k Vánocům http://koizumi-yuuki.blog.cz/1012/still-alive
pa, Valvet-hime

24 Banzai-team / Denaille Banzai-team / Denaille | Web | 12. ledna 2011 v 19:27 | Reagovat

Obrázek je moc pěkný..:) Líbí se mi ty pírka, která mu z těch křídel upadla... Nakreslit něco takového z hlavy je pro mě maratón na několik hodin. :D

25 Jaja Jaja | Web | 14. listopadu 2011 v 16:23 | Reagovat

Vypadá to zaujímavo a ten obrázok je krásny ;-)
Pekný design :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama